Over

Hoi! Ik ben Nathan, het gezicht achter deze website. Ik ben 20 jaar en woon in het Belgische dorpje Lubbeek. Ik heb verschillende hobby’s, waarvan pretparken bezoeken zonder twijfel de grootste is.

Hoe ik het pretparkvirus te pakken gekregen heb? Geen idee, volgens mij heeft het altijd in mij gezeten. Al toen mijn leeftijd nog maar uit één cijfer bestond, volgde ik het pretparknieuws op de voet, keek ik tal van video’s op Youtube en droomde ik over exotische bestemmingen met grote achtbanen. Dat is in de loop der jaren alleen maar erger geworden.

Omdat ik ervan hou om mijn passie te delen, startte ik op 12 oktober 2014 een Youtubekanaal, waar ik tot vandaag nog wekelijks video’s op publiceer. Al snel groeide het idee voor een eigen website, waar ik mijn ervaringen die ik in de pretparkwereld meemaakte kon uitschrijven.

Mijn favoriete themapark is zonder twijfel Europa-Park. Het is voor mij het meest complete park en hetgeen dat mij de beste vakantie-ervaring kan geven. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik nog nooit buiten de Europese grenzen geweest ben, al ben ik er zeker van dat dat zal gebeuren zodra ik de kans heb.

Mijn favoriete achtbaan is Untamed in Walibi Holland. RMC wist mij meteen omver te blazen met hun spectaculaire creatie.

Ten slotte nog een grote dankjewel aan Dieter, Lien en Gitte. Zonder hen was deze website maken tot wat het nu is niet mogelijk.

Copyright ©

Wij steken veel tijd en werk in de verslagen en foto’s die je kan terugvinden op deze website. Alle verslagen en foto’s zijn zowel door de Belgische als door de internationale wet met auteursrecht beschermd. Wij houden ons aan deze wet en we verwachten dan ook dat wanneer je materiaal van ons wil gebruiken, je het onbewerkt en met een juiste bronvermelding gebruikt, met de toestemming van N8N Rides. Plagiaat is illegaal en er staan zware straffen op.

Alvast bedankt voor uw begrip,
Nathan